Concurentii „Amazing Race” in sfarsit prin Romania

Update 2 martie 2009:
Episodul filmat in Romania a aparut azi („The.Amazing.Race.S14E03.PDTV.XviD.2HD„).

Dupa 13 sezoane ale celebrei emisiuni-concurs „Amazing Race„,  concurentii sezonului 14 se vor opri si in Romania noastra „draga”. Emisiunea Amazing Race ruleaza pe postul american CBS din anul 2001 si este considerata cel mai bun reality-show de tip concurs (a castigat deja 11 premii Emmy). Fanii acestui show probabil ca se intrebau de ce organizatorii au ocolit Romania in 13 (!) sezoane in care au fost vizitate 70 de ţări, dar Romania nu.

Amazing Race logo

Ei bine, iata ca pentru sezonul 14 Amazing Race ce va incepe in 15 februarie 2009 ni s-a pregatit o supriza si concurentii se vor afla pentru o etapa a concursului si in Romania. Printre noutatile aflate de fanii Amazing Race am gasit si faptul ca etapa a 3-a din sezonul viitor s-a desfasurat in Romania. Vorbesc la trecut deoarece concurentii au trecut deja prin Romania, emisiunea filmandu-se pe parcursul lunii noiembrie 2008.

Promo de 30 sec pentru episodul S14E03 filmat in Romania (apare pe 1martie, NU uitati!):

Din cate se pare probele etapei („leg„) din Romania au avut loc in Bucuresti si Brasov, deci sa ne asteptam sa-i vedem pe concurentii Amazing Race alergand prin aeroporturile noastre, chinuindu-se prin traficul din Bucuresti si de pe Valea Prahovei (?) si mai apoi pusi la „treaba”, la diverse obiceiuri specifice Transilvaniei. Probabil ca „pit stop-ul” etapei 4va fi ceva gen Castelul Bran, iar concurentii vor avea ceva de facut legat de… vampiri.

Prin urmare, sezonul nou Amazing Race 14 incepe in 15 feb. 2009, iar emisiunea filmata in Romania va rula in seara de 1 martie 2009 (2 martie, in RO). Alte detalii despre noul sezon gasiti pe TVSquad sau aici.

3 comentarii

Din categoria Recomandari, Seriale, Stiri

3 răspunsuri la „Concurentii „Amazing Race” in sfarsit prin Romania

  1. Pingback: Amazing Race Romania

  2. Episodul Amazing Race in Romania (seria 14, episodul 3) cuprinde: niste boschetari dormind in Gara de Nord, taximetrist taran in Brasov cu basca in cap (bine ca nu fuma) si concurs cu tiganii care se muta. Se pare ca nu s-a gasit ceva mai interesant sa reprezinte Romania. 😦

  3. Nici nu ma asteptam sa fie altceva in episodul cu Romania. Bine ca au filmat doar atat.

Lasă un comentariu