Asta seara in „Lost”…

Pana acum, episoadele din sezonul 4 au fost destul de reusite si de palpitante. Producatorii au dat lovitura cu inovatia de a utiliza flash-forward-uri cu ce va fi sau ar putea fi in viitor, in locul flashback-urilor parca prea prezente in primele 3 sezoane. Am aflat in episodul precedent (4×03) si cine sunt 4 din cei 6 presupusi supravietuitori („The Oceanic 6”) care vor fi salvati de pe insula, readusi deci in civilizatie: Jack, Kate, Hurley si acum si Sayid.

Iata ce putem urmari in episodul 4 din seria 4, ce va aparea azi in SUA si maine (22.01) la noi. Actiunea va fi concentrata de aceasta data pe Kate :

Lost, 4×04 „Eggtown” (promo)

Update: Foarte interesant a fost episodul. Nu cititi mai departe daca nu l-ati vazut inca… Kate este una din cei 4 care se pare ca vor scapa de pe insula (din totalul de 6), si in plus cred ca Claire n-a supravietuit si Kate n-a fost de fapt inscarcinata pe insula ci de faptul copilul de care vorbeste si pe care il imbratiseaza la final este copilul lui Claire.. Ar corespunde si ca varsta si momentul in care au scapat de pe insula.

Saptamana viitoare (28.02) in „Lost”, ep 4×05 „The Constant„:


4 comentarii

Din categoria Seriale

4 răspunsuri la „Asta seara in „Lost”…

  1. tzupergirl

    nu inteleg totusi al cui e copilul?ma gandeam k poate fi bebelusul blondei de pe insula

  2. tzupergirl

    voi ce parere aveti ?:D

  3. tzupergirl

    nu vreau sa fie al lui sawyer:D,era perfect daca era al lui jack

  4. mariusica

    @tzupergirl: Cred ca e copilul lui Claire (care a murit), fiindca il chema „Aaron”, adica fix cum ii zice Kate la final.

Lasă un comentariu