Urmasul lui Timbaland

E vorba de Danja, zis si Nate Hills, 25 de ani, protejatul lui Timbaland (mana lui dreapta). Ultima lui realizare e viitorul single Britney Spears, „Break the ice„, o melodie care va place si celor care o urasc pe Britney (me included).
O sa auziti de acest cantec in cateva zile cand va fi lansat oficial in SUA (16 feb. 2008) si mai apoi cand i se va filma si videoclip. Deocamdata, iata un fan-made video la „Break the ice”:

Update 13.03.2008: A aparut videoclipul oficial, Britney Spears – „Break the ice” :

Danja a compus in trecut numeroase hituri impreuna cu Timbaland: „SexyBack”, „My Love”, „What Goes Around…” ale lui Justin Timberlake sau „Promiscuous” si „Say It Right” ale lui Nelly Furtado, etc. Acum Danja a inceput sa lucreze si pe cont propriu si o duce excelent. Noi avem doar de castigat ca a iesit din umbra lui Timbaland. Dovezi recente: „Wonder woman” – Trey Songz, „We takin” – DJ Khaled & AllStars. Deh, i-a prins bine faptul ca Timbaland a fost si e in continuare ocupat sa-si promoveze albumul solo „Shock value” din care inca curg hituri dupa hituri (ultimul fiind „Scream”).
O sa mai auzim de Danja… De fapt, o sa mai auzim de melodiile compuse de el; pana cand va decide sa fie si frontman cum au facut-o Timbaland sau Diddy.
Ca fapt divers, o piesa compusa de Danja te costa doar 50-100.000$. Moga cat zicea ca cere ?

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Music

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s