Trei initiative asemanatoare interesante

1. Recensamantul/Reuniunea bloggerilor din Sibiu

O initiativa a lui Draqos care doreste sa vada catzi bloggeri exista in Sibiu si eventual sa facem si cateva intalniri organizate. Inscrieti-va printr-un comentariu aici. Nu suntem decat 4 momentan dar speram sa mai gasim.

Blogger din Sibiu

2. Recensamantul blogurilor din Romania (http://www.roblogs.info)

Ce sa spun mai multe ? Cineva a avut initiativa ca pe site-ul sa faca o statistica cu toate blogurile (si bloggerii) din Romania. Trebuie doar sa va inscrieti blogul si descrierea lui aici. Blogurile vor fi organizate intr-un catalog/director in functie de regiunea din Romania din care este autorul. Pana acum sunt inscrise 544 de bloguri in doar cateva zile.

Recensamantul Bloggerilor pe www.roblogs.info

3. Rabla.info – „Recensamantul” rablelor din Romania

„Acest site isi propune sa descopere rablele din Romania. Masini care ruginesc pe trotuar, care il ocupa degeaba, in loc sa fie date la fier vechi…”.
O intiativa interesanta si actuala cu privire la rablele care ne ocupa strazile/parcarile/trotuarele, abandanate fiind de proprietari si de care nimeni nu pare sa se ocupe. Sigur cunoasteti si voi cazuri de asemenea rable care ocupa aiurea locuri de parcare ce ar putea fi folosite, sau mai rau, trotuarul. Ei bine, Zoso si Cristi Manafu (cei doi intiatori) s-au gandit sa faca un site special cu pozele acestor RABLE sperand ca cineva va vedea si va lua atitudinea.
Cum puteti contribui voi… Faceti poze la rablele abandonate din jurul blocului, de pe drum spre serviciu sau shcoala si trimiteti-le pe adresa rabla AT rabla DOT info . Pe adresa siteului www.rabla.info puteti vedea pozele si rablelor pozate de vizitatori. Si sincer, daca tot faceti pozele le puteti trimite si pe adresa Primariei locale sau cine se ocupa de asa ceva. Mai multe despre acest program aici.
th_rabla-banner.png
Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Stiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s