Adrian Mutu, IL FENOMENO – Kanal D, 14.04.08

Joi, in returul sfertului dintre Fiorentina si PSV Mutu a dat un gol de povestit nepotilor. Daca mai exista cineva care nu l-a vazut inca, il poate gasi aici. Cel mai frumos gol al lui Mutu pe care mi-l pot aduce aminte. Pentru nostalgici, puteti vedea o compilatie cu golurile cele mai frumoase ale lui Mutu aici.

ProSport.ro

Ca o coincidenta ca tot este mega-popular si laudat, mai ales saptamana asta, luni 14 aprilie lui Adrian Mutu ii debuteaza la Kanal D si emisiunea gen reality „IL FENOMENO, Adrian Mutu” . 2 milioane de dolari a primit Mutu pentru a fi de acord sa fie filmat si urmarit in timp ce isi deruleaza viata zilnica in Italia cu sotia, familia, echipa de fotbal, etc. Totodata Mutu va fi si imaginea postului Kanal D.

Emisiunea se difuzeaza pe Kanal D in fiecare seara de luni, marti, miercuri si joi la orele 22:30. Mai multe detalii despre emisiune, precum si un promo al ei gasiti pe pagina oficiala „IL FENOMENO” dedicata de Kanal D acestei emisiuni cu Briliantul.

KanalD.ro

Revin cu mai multe detalii si completari dupa difuzarea primului episod, luni.

Update 14.04.08: Prima editie a emisiunii a fost extrem de promitatoare si profesional realizata, cuprinzand si imagini din Florenta, plus ceva din background-ul lui Mutu si meritul lui Dobrin… „Voyeur-ul din noi” a putut vedea in cel mai mic detaliu casa si obiectele din casa lui Mutu din Florenta, am cunoscut-o pe Consuelo si mai ales pe scumpa de Adriana, fetitza  lui Mutu. Sper sa aiba materiale noi si interesante pentru 4 editii pe saptamana cum au in plan.

8 comentarii

Din categoria Recomandari

8 răspunsuri la „Adrian Mutu, IL FENOMENO – Kanal D, 14.04.08

  1. De azi esti in Mazemania!

  2. OMG, ce mecla de fitos are intr-a doua ! :-S

  3. Showul lui pe Kanal D are un rating subunitar cu toata reclama facuta

  4. pe buna ca nici eu nu m-as uita la asa ceva, ceea ce si fac. si ultimul promo cu mutu cu masina lui este … va salut si numai bine.

  5. DanuTzZza

    8-> Bun mai este Adrian Mutu…Bafta!!!Tine`o tot asa,fa`le in ciuda la dusmanii:p>:D<Te besk;))

  6. clubdeclub

    nu ma uit la asa ceva.pe mutu il vreau doar in teren,atat,in rest imi este extrem de antipatic….si parintii lui au fost profesori!

  7. elena

    mwaaa .. 😡 ADY MUTU mor de el 😡 😡 il adoooor :* e cel mai tare !!!!! sa fi la fel … 😡 🙂 lumea te invidiata ca esti cel mai bun :X

  8. A7Ex_SyMy

    forza fiorentina…….si bai cocalarilor…va e ciuda pe adrian ca e cel mai bun…..Adi tineo tot asa….IL FENOMENO

Lasă un comentariu